News Flash:

Spitalul Judetean Timisoara va avea o noua UPU. Cand va incepe constructia

10 Martie 2016
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
UPU nou
Noua cladire este finantata de Banca Mondiala si s-a stabilit deja suma pe care aceasta institutie, prin Ministerul Sanatatii, o va aloca acestui proiect. Este vorba de 9,5 milioane de euro.
„Aceasta suma a fost propusa. Noi vom primi acesti bani prin Ministerul Sanatatii, de la Banca Mondiala. Am avut o videoconferinta cu Ministerul Sanatatii, care se ocupa de proiecte finantate de Banca Mondiala. Pentru finantare vom primi 5 milioane de euro pentru UPU, 3 milioane pentru Mari Arsi si 1,5 milioane pentru Terapie Intensiva, de la Banca Mondiala. Banii vor veni foarte repede. In cursul acestui an suta la suta va demara licitatia pentru acest proiect. Noi speram ca in acest an sa inceapa si constructia”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara, scrie tion.ro.
Noua cladire care urmeaza sa apara in zona Spitalului Judetean din Timisoara va fi amplasata intre actuala cladire principala a unitatii sanitare, Casa Austria si Ortopedie. In noua cladire este prevazuta o structura care la baza sa aiba Unitatea de Primiri Urgente, de unde se pot indrepta direct cazurile spre toate sectiile, Ortopedie, Casa Austria, Spitalul Judetean.
Imobilul va adaposti si o noua sectie de arsi, dar si o noua sectie de Terapie Intensiva.
Desi, initial, de cand se vorbeste despre acest proiect, intentia era ca noua cladire sa gazduiasca si noua maternitate a Timisoarei, acum planurile s-au schimbat. Noua maternitate va fi o cladire separata, langa Casa Austria, care va fi legata de noua constructie a Unitatii de Primiri Urgente.

banca mondiala ministerul sanatatii marius craina ortopedie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006419 (s)