News Flash:

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, evaluat in vederea acreditarii

24 Iunie 2016
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, cea mai mare unitate spitaliceasca din judet, a primit saptamana trecuta vizita unei comisii de evaluare a Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (ANCMCS), in vederea acreditarii, a anuntat miercuri managerul institutiei medicale, dr. Mirandolina Prisca. 
'Membrii comisiei au fost placut impresionati de ceea ce au vazut si am primit aprecieri din partea lor. Intr-adevar, au existat mici nereguli, mici neconformitati, care insa nu tin de medici sau de asistente. In mod deosebit a fost apreciata unitatea si colegialitatea comitetului director, precum si a intregului colectiv al SCJU', a declarat presei, miercuri, dr. Mirandolina Prisca, manager al unitatii spitalicesti. 
La randul sau, Adrian Tolea, fost vicepresedinte al CJ Arad, a precizat ca rezultatul oficial va veni in cursul saptamanii viitoare, dar 'atitudinea comisiei ne face sa fim increzatori ca SCJU Arad a obtinut acreditarea'. 
'S-a muncit foarte mult in ultima perioada, iar echipa manageriala aflata la conducerea SCJU si pe care am sustinut-o s-a dovedit performanta. Inca de la preluare, CJ Arad a sprijinit dotarea si modernizarea sistemului medical si sunt convins ca Sanatatea va ramane o prioritate a noii conduceri a CJ', a adaugat Adrian Tolea, 
Acreditarea este o procedura obligatorie prin care trebuie sa treaca toate spitalele din Romania. 
SCJU Arad urmeaza sa primeasca raportul final al evaluarii in termen de cel mult zece zile. AGERPRES 

nationale adrian tolea cj arad scju arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006582 (s)