News Flash:

Sorin Grindeanu: "Guvernul Romaniei va trebui sa sustina Timisoara pentru anul 2021"

3 Ianuarie 2017
844 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Premierul desemnat Sorin Grindeanu la sediul Consiliului Judetean Timis, o scurta declaratie de presa. Grindeanu nu a dorit sa ofere detalii despre structura noului Guvern, spunand ca acesta este ”un Guvern politic, tot ceea ce inseamna structuri si nominalizari le vom discuta saptamana viitoare”.
De asemenea, Sorin Grindeanu a spus ca, in acest moment, este presedinte al Consiliului Judetean Timis pentru ca inca nu a depus juramantul. “Este devreme sa discutam despre cine va fi propus la presedintia CJ Timis. Vreau sa am o discutie cu cei cu care am format o majoritate pe patru ani. Era normal sa vin la CJ Timis, inca sunt presedinte al CJ Timis. E normal sa clarificam anumite lucruri”, a declarat Grindeanu.
El a adaugat ca va sustine proiectele Timisoarei si ale judetului Timis, dar si ca Guvernul este responsabil sa sprijine proiectul Capitala Culturala Europeana in anul 2021.
“Odata cu incheierea tuturor formalitatilor, depunerea juramantului, daca lucrurile vor fi in regula, eu o sa devin primul-ministru al Romaniei. Sunt din Timisoara, iar in aceste zile pe cei din zona noastra, din Timis si din Caras, i-am simtit alaturi in momente inedite pentru mine. Asta nu ma face sa uit de unde sunt, unde traiesc. Traiesc in Timisoara, familia mea va ramane in Timisoara, copiii mei sunt aici si aproape toti prietenii mei sunt din Timisoara si din zona. (...) Orice guvern responsabil trebuie sa sustina proiectul Timisoara – Capitala Culturala Europeana in anul 2021, care nu e doar al orasului nostru, este un proiect extrem de important pentru tara noastra, trebuie sa se transforme intr-un succes. Asa cum a fost sustinut in 2007 Sibiul de catre Guvernul Tariceanu, este normal ca Guvernul Romaniei sa se angajeze in a sustine Timisoara pentru 2021. Sunt lucruri care nu tin de oras, ci de intreaga tara, deoarece cred ca toata lumea isi doreste ca Timisoara - Capitala Culturala Europeana sa devina un proiect de succes”, a afirmat Sorin Grindeanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)