News Flash:

Sofia si Budapesta cer securizarea frontierelor UE

29 Ianuarie 2016
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantiii
Premierul bulgar, Boiko Borisov, si omologul sau ungar, Viktor Orban, cer securizarea urgenta a frontierelor externe ale Uniunii Europene, pentru oprirea afluxului de extracomunitari, seful Guvernului de la Budapesta reiterand ca Bulgaria trebuie admisa urgent in Spatiul Schengen.
"Frontierele externe ale Uniunii Europene trebuie inchise imediat, in contextul actualei crize a imigratiei", a declarat Boiko Borisov, potrivit site-ului Novinite.com, dupa intrevederea cu premierul Ungariei, Viktor Orban, aflat in vbizita la Sofia.
Borisov a notat ca liderii Uniunii Europene nu au ajuns inca la o solutie definitiva privind gestionarea crizei imigratiei, exprimand speranta ca problemele vor fi rezolvate cu ocazia viitorului summit european.
"Europa nu mai poate suporta criza refugiatilor", a subliniat seful Guvernului bulgar.
"Situatia securitatii in cadrul Uniunii Europoene s-a schimbat. Pana acum, Europa a considerat imigratia o problema economica si culturala, dar, pe fondul terorismului si deteriorarii securitatii, acum este o problema de securitate", a declarat Viktor Orban, citat de MTI.
"Cetatenii europeni, in special femeile si oamenii lipsiti de protectie, sunt in pericol, iar acest lucru este inacceptabil", a subliniat Orban.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007150 (s)