News Flash:

Soferul din Capitala care a luat intentionat pe capota un tanar, plasat sub control judiciar - VIDEO

4 Mai 2018
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
pieton

Soferul din Capitala, de profesie dascal, care a luat pe capota un tanar de 17 ani, de pe o trecere de pietoni, a fost plasat de procurori sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, barbatul neavand dreptul sa mai conduca niciun tip de vehicul.
Dragos Mihai Lazar, soferul care l-a impins cativa metri cu capota masinii pe pietonul in varsta de 17 ani, este urmarit penal pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si a linistii publice.

Procurorii au aratat ca, din probele administrate, a reiesit faptul ca, miercuri, 2 mai, in jurul orei 13:15, in timp ce se deplasa in Capitala, pe strada Principatele Unite din Sectorul 4, soferul SUV-ului a oprit la o distanta de aproximativ o jumatate de metru de trecerea de pietoni, dupa care a pornit de pe loc si l-a impins pe carosabil pe tanar, care era angajat regulamentar in traversare. A oprit apoi masina pe trecerea de pietoni. In continuare, barbatul a demarat din nou, deplasandu-se catre tanar, pe care l-a acrosat pe o distanta de aproximativ 8 metri, in intersectie.

"Persoana vatamata a fost nevoita sa se sprijine cu ambele mani de capota-motor si sa atinga carosabilul cu picioarele pentru a-si pastra echilibrul", transmite Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, intr-un comunicat de presa remis joi MEDIAFAX.
Procurorii l-au plasat pe sofer sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile si i-au impus si obligatia de a nu mai conduce niciun tip de vehicul pentru care poseda permis de conducere categoria B.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007881 (s)