News Flash:

SOCANT! VA FI MACEL! Controlorii din autobuze, tramvaie si troleibuze vor fi dotatI cu pistoale! Cine a luat aceasta decizie uluitoare

24 Martie 2015
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
INCREDIBIL! Reprezentantii RATT intentioneaza sa-i doteze pe controlori cu pistoale dupa ce in mijloacele de transport in comun din Timisoara si-au facut aparitia tot mai multi falsi controlori. 
„Avem peste 25 de controlori deja angajati, facem selectii continue de anul trecut din vara si foarte putini corespund standardelor noastre mai noi. Ii vom echipa cu uniforme in regim militarizat de acum inainte, incepand cu luna aprilie poate sau mai si cu portarma. Vor avea regim de agenti de interventie si paza. Am ajuns la final cu cei pe care ii avem deja selectati, buni, rai, cum sunt, deja intram in sistemul asta, cu echipamentul militarizat cu ei. Atestatul a fost obtinut de toata lumea care a trecut prin testele psiho si atunci, cand cumparam armamentul, ni se va recomanda ce tip de armament sa luam – va fi un pistol ca oricare alt pistol. Cu bile, cu aer comprimat, o sa vedem cu ce va fi…”, a declarat, pentru www.tion.ro, directorul general al RATT, Ioan Goia.

ioan goia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004899 (s)