News Flash:

SOCANT! Un angajat RATT a fost batut si jefuit in plina strada

12 Iulie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
batut in strada
Timisorenii nu mai sunt in siguranta pe strazile orasului nici in plina zi. Un angajat al Regiei Autonome de Transport Timisoara a fost talharit pe strada. Omul, sofer la RATT, si-a scos bani de la un bancomat si se indrepta catre serviciu cand a fost acostat de doi indivizi care l-au batut si i-au furat portofelul. Barbatul a ajuns la spital…
Totul s-a petrecut in cursul zilei de vineri, dar reprezentantii RATT au facut publica povestea de-abia sambata.
„In dupa-masa zilei de 10 iulie, un angajat RATT a fost agresat si talharit in plina strada in timp ce se deplasa spre serviciu. In jurul orei 15, soferul RATT se afla in Piata Mocioni, de unde scosese bani de la bancomat si se deplasa spre garajul auto din Calea Stan Vidrighin, pentru a intra in tura. Doi barbati l-au atacat si l-au lovit din senin, furandu-i portofelul cu toate actele si toti banii”, povesteste Silvia Oprea, specialist Relatii Publice in cadrul RATT, scrie tion.ro.
Soferul RATT a ramas fara suma de 2.700 de lei. Cei doi indivizi, doua persoane de etnie roma, din primele informatii, l-au pandit, i-au pulverizat un spray in fata, l-au batut si i-au luat banii. Incidentul s-a petrecut vineri in jurul orei 15, spun reprezentantii Regiei locale de transport.
Barbatul a fost internat la Spitalul Judetean, a depus plangere la Politie si asteapta acum ca oamenii legii sa dea de urma atacatorilor.
„Angajatul a fost lovit peste fata si brate, ramanand urme vizibile de la agresiune. In urma declaratiilor date agentilor de politie, s-a intocmit portretul robot al agresorilor si s-au demarat cercetarile. Angajatul este internat la spital pentru ingrijiri medicale si recuperare”, au mai aratat reprezentantii RATT.

timisorenii ratt piata mocioni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008108 (s)