News Flash:

SOCANT! CRIMA la Spitalul judetean din Focsani: Un adolescent in varsta de 17 ani si-a OMORAT colegul de salon

20 Iulie 2017
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
crima coafor iasi2
Un adolescent in varsta de 17 ani este anchetat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea dupa ce si-a omorat cu mai multe lovituri de baston colegul de salon la Spitalul judetean din Focsani. Tanarul nu era cunoscut ca fiind violent si a fost internat in urma unui diagnostic cu HIV/SIDA.
Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta ”Sf. Pantelimon” din Focsani, Alina Cosma, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca adolescentul era, miercuri seara, agitat.
”S-a intamplat dupa miezul noptii. Dupa ce au fost administrate tratamentele, personalul medical l-a vazut pe tanar ca era agitat. Intai s-a certat cu gardianul, era in pijama si spunea ca vrea sa plece acasa. Asistentele l-au linistit, l-au condus la salon, este o rezerva de doua paturi pe care tanarul o impartea cu un barbat de 63 de ani”, a spus Alina Cosma.
Potrivit acesteia, adolescentul s-a certat cu colegul de salon si l-a lovit cu un baston.
”Am constatat decesul barbatului de 63 de ani, acesta era internat de mai mult timp cu probleme la inima. De abia isi revenise”, a adaugat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta ”Sf. Pantelimon” din Focsani.
Politistii si un procuror s-au deplasat imediat la spital si l-au gasit pe adolescent in salonul in care se afla si barbatul mort in urma loviturilor.
”La ora 01.28 am avut un apel de urgenta la numarul 112. Am fost sesizati ca intre doi pacienti ai Spitalului Judetean ar fi avut loc un conflict in urma caruia o persoana a decedat. Imediat la fata locului au ajuns politisti si un procuror. Ei au stabilit ca, pe fondul conflictului, un tanar de 17 ani a lovit cu un obiect un barbat de 63 de ani. Victima a decedat la scurt timp. In acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, agentul principal Paula Enache din cadrul Biroului de Presa al IPJ Vrancea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006611 (s)