News Flash:

Tatal plangea in hohote in masina, nu stia ce le va pune pe masa copiilor, dar a intrat in panica atunci cand politistul l-a tras pe dreapta, ii expirase permisul! Ce i-a facut politistul i-a schimbat familia pentru totdeauna

19 Iulie 2017
1827 Vizualizari | 0 Comentarii
la volan

Hayden Carlo are 25 de ani și este tatăl a doi copii. El se chinuie zilnic să câștige suficienți bani pentru ca familia lui să aibă tot ce trebuie, lucrează ca vânzător într-un magazin local. Într-o zi Carlo își conducea mașina când un polițist i-a ordonat să tragă pe dreapta. Carlo era distrus, actele mașinii expiraseră și nu aveusese suficienți bani pentru a le înnoi.


Polițistul l-a întrebat de ce nu a făcut nimic ca să își rezolve problema, iar Carlo a mărturisit că pur și simplu nu a avut suficienți bani deoarece trebuia să își hrănească copiii în fiecare zi.

 

În acel moment polițistul a făcut un gest care l-a afectat pe Carlo până în măduva oaselor: i-a dat o bancnotă și a plecat. Când bărbatul s-a uitat să vadă ce primise, nu și-a putut stăpâni lacrimile. Era o bancnotă de 100 de dolari!


Doar în acest fel Carlo a reușit să plătească pentru reînnoirea actelor mașinii, pentru el și pentru soția sa, în conformitate cu legile din America. El a povestit despre acest gest de mare generozitate familiei sale. Apoi bunicul lui a scris o scrisoare către departamentul de poliție exprimându-și recunoștința. Cu ocazia acestei scrisori a devenit povestea cunoscută în toată lumea!

 

Singurul lucru pe care nu îl știm este numele acestui erou, iar asta fiindcă polițistul a ales să fie anonim. Vrem și noi astfel de polițiști în România!

Iată un material video despre această poveste:


 


Galerie Video


hayden carlo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006537 (s)