News Flash:

Situatia locurilor ramase libere in clasa a IX-a, pentru a doua etapa de admitere, in Timis

20 Iulie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
admitere liceu
Mai putin si se termina si cea de-a doua etapa a inscrierilor in clasa a IX-a. Pana in 20 iulie elevi mai au timp sa completeze fisa de optiuni,  iar in perioada 15 si 21 iulie are loc introducerea datelor in calculator si verificarea listelor. In judetul Timis, dupa prima repartizare computerizata, au mai ramas libere 444 de locuri in clasa a IX-a.
Cele mai multe locuri ramase libere sunt la Colegiul Silvic „Casa Verde” din Timisoara, specializarea Agricultura – 46 de locuri, zece fiind ocupate in prima etapa. La Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Timisoara mai sunt libere 45 de posturi, la specializarea electronic-automatizari, dintr-un total de 84. La Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” au mai ramas 20 de locuri, la specializarea Matematica-Informatica, limba sarba, dintr-un total de 28, scrie tion.ro.
Participa la aceasta etapa candidatii din seria curenta, indiferent de varsta si cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor inclusiv si care se afla in una dintre situatiile: au participat si au ramas nerepartizati dupa prima etapa sau nu au participat din diferite motive la prima etapa de admitere.
In 23 iulie are loc repartizarea computerizata a candidatilor. Daca elevul nu si-a gasit locul nici in cea de-a doua etapa de admitere, atunci ultima sansa este in cea de-a treia. In 3-4 septembrie are loc repartizarea absolventilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior etapelor anterioare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)