News Flash:

Simpla aspirina te scapa de vergeturi pentru totdeauna. Uite cum sa o folosesti

25 Martie 2018
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
vergeturi

V-ati ingrasat sau ati slabit brusc? Ati nascut? Atunci veti face vergeturi. Iata doua dintre cele mai frecvente mituri in privinta esteticii corporale. Dar cum explicati faptul ca exista reprezentante ale sexului frumos care slabesc semnificativ fara vergeturi? Si, mai mult, exista mame care au pielea normala in ciuda intinderilor repetate din cele 9 luni?

Vergeturile pot aparea in cazul unei afectiuni a glandei tiroide. Asadar, daca nu suferiti schimbari radicale in privinta kilogramelor, nu va aflati in perioada adolescentei si nu sunteti insarcinata, e utila o consultatie la medicul endocrinolog. Daca insa analizele sunt absolut normale, vorbim despre vergeturi care apar din cauza lipsei elasticitatii pielii la nivel mai profund decat epiderma.
Mai exact, la nivelul retelei de colagen care nu se afla in stare optima. Va nasteti cu aceasta conditie, asadar nu schimbarile mari ale greutatii corporale sunt direct raspunzatoare de vergeturi. Exista persoane cu o structura perfecta a pielii care pot sa se ingrase si sa slabeasca cat vor si de cate ori vor, fara ca pielea sa se fi rupt.

De altfel, vergeturile sunt structuri de reparatie. Pielea de calitate slaba se rupe sub influenta diversilor factori, incearca sa se refaca si astfel apar vergeturile care nu sunt altceva decat niste cicatrice. De altfel, in timpul adolescentei, daca genetic nu aveti o piele de calitate, veti observa vergeturi chiar daca nu v-ati ingrasat si nici nu ati slabit semnificativ.
Asadar, daca mama sau bunica se plang de vergeturi, atunci aveti “sanse” mari sa va plangeti si voi de la varsta foarte tanara.

Aspirina, sperietoarea vergeturilor
Una dintre metodele de a scapa de vergeturi implica aspirina. Tot ce trebuie sa faceti pentru a spune adio vergeturilor este sa diluati aspirina intr-o cantitate mica de apa. Aceasta combinatie (aspirina + apa) trebuie combinata apoi cu ulei de masline cald. Doua lingurite de masline sunt suficiente pentru prepararea tratamentului. Pasta se aplica direct pe piele si trebuie lasata la actionat vreme de 20-25 de minute. Clatiti apoi pielea cu apa calduta. Masca trebuie aplicata o data pe zi timp de aproximativ 7 zile.

E important ca la prepararea acestor solutii sa administrati si vitaminele E si C, pe care le gasiti in capsule, in farmacii. Aceasta combinatie naturista hidrateaza si reface pielea, redandu-i elasticitatea. Este recomandat ca pe perioada urmarii tratamentului sa faceti sport. În timpul antrenamentelor veti elimina colagenul, contribuind astfel la regenerarea completa a pielii.
 
Atentie! E bine sa nu va expuneti imediat la soare dupa aplicarea pastei pe piele. Pielea se poate usca si liniile inestetice devin mult mai vizibile. Daca doriti sa va relaxati afara, in natura, e preferabil sa alegeti un loc umbros.
Tratamentul nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la compusii din care este facut.
 


vergeturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)