News Flash:

De cate boli te poate vindeca slanina

24 Martie 2018
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
slanina

De ce credeti ca stramosii nostri au fost sanatosi si puternici? Cercetarile medicale au descoperit ca grasimea de porc intareste sistemul imunitar si favorizeaza scaderea colesterolului, datorita acidului arahidonic. Acest aliment nu contine E-uri, coloranti si conservanti.
Slanina de porc prezinta numeroase beneficii pentru organism si este ideal sa fie consumata in cantitati moderate, dar regulate.

Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima si vasele de sange. Slanina incetineste si intoxicarea alcoolica prin acoperirea peretilor stomacului cu grasime.
Fumatorii au cel mai mare beneficiu daca mananca slanina, deoarece contine seleniu. Acesta intareste sistemul imunitar si previne oxidarea in organism.

S-a dovedit ca grasimea ajuta la:
- Dureri de dinti. O felie mica de slanina nesarata se aplica pe dintele dureros, intre gingie si obraz, pentru 15-20 de minute.
- Eczema. Se topeste slanina nesarata si se raceste la 35 de grade. Se amesteca bine 2 linguri de grasime topita cu albusuri de la 2 oua crude, 100 g pasta din fructe de solanum (zarna, lasnicior), 3 linguri suc de rostopasca. Alifia se lasa la macerat 2-3 zile, la rece, apoi se ung locurile bolnave, de 2 ori pe zi.

- Remediu pentru dureri de articulatii. Inainte de culcare, se freaca bine articulatiile bolnave cu untura topita sau cu slanina veche, tocata prin masina de carne, la care se adauga olingura de miere de albine. Deasupra se aplica celofan sau hartie de pergament, se inveleste cu un fular sau un batic de lana si se lasa sa actioneze peste noapte.


scaderea colesterolului slanina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006525 (s)