News Flash:

Simona Halep s-a calificat in optimi la Dubai

18 Februarie 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe sportiva Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 47 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.
Dupa un inceput mai slab, Halep a profitat de oboseala resimtita de adversara ei, castigatoare saptamana trecuta la Pattaya City dupa multe partide in trei seturi, romanca impunandu-se intr-o ora si 13 minute.
Simona Halep a declarat, marti, dupa victoria obtinuta in 73 de minute, la Dubai, in fata sportivei Daniela Hantuchova, ca a jucat bine, dar a precizat ca succesul a fost facilitat de oboseala adversarei sale, resimtita dupa un turneu pe care l-a castigat saptamana trecuta.
"Am jucat foarte bine in ultimul an, am inceput bine si acest an. Ma simt aici ca acasa cu atatia romani in tribune. Le multumesc ca au venit sa ma sustina. Astazi am jucat bine, dar cred ca adversara mea a fost putin obosita dupa ce a castigat la Pattaya. Dar totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun si vreau sa ma bucur de acest turneu deoarece este atat de frumos aici", a spus Halep imediat dupa meci.
Viitoarea adversara a Simonei Halep va fi Tvetana Pironkova din Bulgaria, o foarte buna jucatoare pe suprafetele rapide, in opnia romancei.
"Pironkova joaca bine pe suprafete rapide, asa ca trebuie sa fiu foarte atenta, sa fiu agresiva si sa deschid unghiurile foarte mult. Sper sa castig si acest meci, dar va fi unul greu", a afirmat Halep.
Calificarea in optimile de finala ale turneului de la Dubai este recompensata cu un premiu de 26.000 de dolari si cu 105 puncte WTA.
In faza urmatoare, Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, in premiera cu jucatoarea bulgara Tvetana Pironkova, locul 57 WTA. La editia precedenta a turneului de la Dubai, sportiva din Constanta a abandonat in prima mansa.

pattaya city simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008545 (s)