News Flash:

Steaua vinde tot. Se desparte si de golgeterul Keseru

17 Februarie 2015
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Atacantul Claudiu Keseru ar putea evolua in Qatar, la Al Gharafa, dupa ce gruparea araba a ajuns la un acord pentru cumpararea internationalului roman de la FC Steaua, in schimbul sumei de 2,7 milioane de euro, a anuntat presedintele campioanei Romaniei, Valeriu Argaseala.
"Cluburile s-au inteles, urmeaza ca si jucatorul sa se inteleaga. Va pleca maine sau poimaine pentru a-si negocia contractul. Steaua va incasa aproape 2,7 milioane, cu mecanism de solidaritate, de 5 la suta, cu tot. Am negociat destul de mult aceasta suma", a spus Argaseala, la Digi Sport.
Al Gharafa, antrenata de brazilianul Marcos Paqueta, ocupa locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, dupa 17 etape disputate in prima liga din Qatar. Lider este Al Sadd, cu 40 de puncte.
Atacantul Claudiu Keseru, 28 de ani, a semnat, in ianuarie 2014, un contract valabil doua sezoane si jumatate cu Steaua, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu formatia franceza SC Bastia. Golgheterul Ligii I, cu 12 reusite la finalul turului, a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers.

fc steaua valeriu argaseala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006685 (s)