News Flash:

Simona Halep mai are nevoie de o victorie la Roland Garros pentru a ramane pe locul I mondial

4 Iunie 2018
980 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Simona Halep a invins-o pe Elise Mertens cu 6-2, 6-1 in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dar aceasta nu este singura veste buna venita in prima zi a saptamanii. La cateva minute distanta dupa victoria reprezentantei Romaniei, Caroline Wozniacki, principala adversara in lupta pentru locul 1 mondial, a fost eliminata in aceeasi faza a competitiei.
Jucatoarea daneza a fost eliminata cu Daria Kasatkina cu scorul de 7-6, 6-3, intr-un meci care a fost intrerupt duminica seara din cauza intunericului. Partida a fost oprita la scorul de 3-3 in setul doi, astfel ca Wozniacki nu a mai castigat niciun game la revenirea pe teren.

Rezultatul schimba multe calcule in batalia pentru locul 1 mondial. Astfel, daca Simona va trece de sferturile de finala, meci in care va juca cu Garcia sau Kerber, ea isi va securiza locul 1 mondial. In clasamentulo live, Wozniacki a trecut inaintea romancei, dar Halep joaca la editia din acest an si sub presiunea punctelor de aparat de la editia precedenta, cand a ajuns in finala. Cu inca un meci castigat, Simona ar avea 5 puncte in plus fata de ”Caro”. sursa: ProSport.ro


simona halep elise mertens roland garros caroline wozniacki
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007162 (s)