News Flash:

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros

3 Iunie 2018
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep 4

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros dupa victoria in minimum de seturi reusita in fata nemtoaicei Andrea Petkovic, scor 7-5, 6-0, dupa o ora si 30 de minute de joc. Halep va juca in runda urmatoare cu Elise Mertens, care a trecut de Daria Gavrilova, 6-3, 6-1.

Primul set a fost unul extrem de echilibrat, cu numeroase rasturnari de situatie. Halep a fost surprinsa de agresivitatea loviturilor nemtoaicei si nu s-a putut desprinde. Mai mult, a trebuit sa recupereze avantajul de 2-0 obtinut de Petkovic chiar in startul meciului.

Liderul mondial a condus cu 5-4 si a avut serviciul, dar nemtoaica a continuat sa joace foarte inspirat si a egalat la 5. De acolo, Halep si-a ridicat considerabil nivelul jocului si si-a adjudecat setul cu 7-5, dupa 56 de minute.

Setul secund a mers intr-o singura directie. Halep a facut break, iar Petkovic s-a accidentat la genunchi si nu a mai putut mentine acelasi nivel.

Interventia fizioterapeutului nu a ajutat-o pe Petkovic, care, vizibil incomodata de problema la genunchi, a fost surclasata de Halep. A fost 6-0 pentru Simona, care obtine o victorie linistitoare inainte de a doua saptamana de turneu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina d


simona halep petkovic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)