News Flash:

Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 3 la Wimbledon

24 Iunie 2015
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata, miercuri, cap de serie numarul 3 la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorita 29, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Cei 32 de capi de serie de pe tabloul feminin de la Wimbledon respecta ierarhia WTA la zi, cu exceptia chinezoaicei Shuai Peng, locul 26 WTA, care nu va participa la competitia de la Londra din cauza unei accidentari.
Pe tabloul masculin, primii zece capi de serie respecta clasamentul ATP, cu exceptia jucatorilor Milos Raonici, locul 8 ATP, dar cap de serie numarul 7 si David Ferrer, locul 7 ATP si al optulea favorit al competitiei.
Romania va fi reprezentata pe tabloul principal feminin de Simona Halep (locul 3 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 30 WTA), Monica Niculescu (locul 46 WTA), Alexandra Dulgheru (locul 59 WTA) si Andreea Mitu (locul 70 WTA). De asemenea, Sorana Cirstea (locul 187 WTA) ar putea ajunge pe tabloul principal din calificari.
Pe tabloul principal masculin nu sunt romani calificati direct, dar Marius Copil (locul 186 ATP) evolueaza in preliminarii.
Tragerea la sorti a tablourilor principale de simplu va avea loc vineri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006044 (s)