News Flash:

Cristian Tudor Popescu o critica dur pe Simona Halep

21 Iunie 2015
1676 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba
Cristian Tudor Popescu critica prestatia Simonei Halep din ultima perioada si sustine ca aceasta s-a schimbat, acum fiind aroganta si incapatanata.

„S-a schimbat (n.r. – Simona Halep), e aroganta, e incapatanata, incearca sa joace tenisul ala unic pe care il stie ea de pe fundul terenului, nu vrea sa invete nimic. Cu atitudinea pe care o are nu imi place cum priveste, cum se comporta. Or fi si banii foarte multi care s-au adunat.

Are niste idei fixe, crede ca cu jocul ala de anul trecut, o tacaneala superioara. Acea placere cu care juca tenis unde s-a dus? Acum joaca meschin, crispata, e zgarcita in joc. Asteapta mai degraba greseala adversarei si cand are ocazia de a lovi decisiv nu o face. Nu stiu de ce nu isi mai gaseste detasarea, relaxarea aia de fata indragostita de tenis de anul trecut. Daca va accepta ca ceva nu e in regula, se mai poate. Oricand poate sa schimbe ceva si sa fie din nou Simona noastra”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul mai adauga faptul ca nu e bine ce se intampla cu Simona Halep.

Kristina Mladenovic, care a invins-o acum a spus acelasi lucru ca si cea ce a invins-o la Roland Garros, e extraordionar sa bat o jucatoare atat de buna ca Simona Halep. De-aia spun ca a ajuns buna de batut. Nu e bine ce se intampla cu Simona. S-a schimbat si nu in bine. In cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la banca. In pauza primului set a venit la banca si i-a zis Kristinei sa bage primul serviciu. De la prima minge a facut ce i-a spus antrenorul si a castigat cu 6-0. A spulberat-o si in setul trei, Simona s-a agatat, tot Mladenovic a dominat-o, punandu-i zece scurte, procedeu la care Simona nu stie sa raspunda. Tremura, se ofileste toata”, mai adauga acesta.

simona halep aroganta incapatanata tenis crispata kristina mladenovic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006140 (s)