News Flash:

Simona Halep a revenit pe primul loc mondial

26 Februarie 2018
944 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Simona Halep indura chinuri fizice dupa ce a fost diagnosticata cu tendinita, dar constanteaca sta excelent din punct de vedere moral. Halep va reveni luni pe primul loc in lume, fiind sigura ca va ramane in fotoliul de lider pentru inca cel putin trei saptamani.
Turul de forta facut in startul sezonului ii ofera Simonei Halep linistea necesara in aceasta perioada dificila. Jucatoarea antrenata de Darren Cahill are 7.965 de puncte, o visterie bogata, care o indreptateste sa redevina lider mondial incepand cu 26 februarie. Pe locul secund se va afla Caroline Wozniacki (7.525 de puncte), iar pe ultima treapta a podiumului se va pozitiona Garbine Muguruza, iberica putand avea un numar maxim de 6.460 de puncte daca triumfa la Dubai. Indiferent de ce urmeaza sa se intample in tenisul feminin, datorita diferentei de puncte, Simona nu va putea fi intrecuta de nicio urmaritoare mai devreme de 19 martie, atunci cand se incheie turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, chiar si fara sa joace, va fi numarul 1 mondial pentru cel putin inca trei saptamani, iar asta inseamna ca romanca va ajunge la un total de 19 saptamani petrecute pe locul 1 WTA! Un rezultat bun la Indian Wells i-ar prelungi sederea in fotoliul de lider, singura care ar putea sa o detroneze la capatul competitiei Premier Mandatory fiind Caroline Wozniacki. Dupa ce a urcat in premiera pe locul 1 mondial, in octombrie 2017, Simona si-a pastrat coroana timp de 16 saptamani consecutive. Asa cum am explicat, ea va ajunge la borna 19, depasind doua legende ale tenisului, pe Jennifer Capriati (17 saptamani petrecute pe locul 1) si Jelena Jankovic (18 saptamani petrecute pe locul 1).


simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)