News Flash:

Simona Halep a fost desemnata jucatoarea lunii mai in circuitul WTA

16 Iunie 2017
906 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep zgura
Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul mondial, a fost desemnata, vineri, jucatoarea lunii mai in circuitul WTA. Halep le-a depasit clar pe Jelena Ostapenko si Elina Svitolina, din Letonia, respectiv Ucraina.
In sondajul realizat pe site-ul wtatennis.com, a doua jucatoare a lumii a strans nu mai putin de 87 la suta dintre voturile fanilor. Campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a fost a doua, cu 9 la suta, iar Elina Svitolina, care s-a impus la Roma, a fost a treia, cu 4 la suta.
Simona Halep a jucat trei finale la rand, la Madrid, Roma si Paris, castigand-o pe prima. In celelalte doua meciuri a fost invinsa de Svitolina, respectiv Ostapenko.
Simona Halep a urcat pe primul loc in clasamentul Race to Singapore si pe doi in ierarhia mondiala, in urma competitiilor disputate pe zgura, in care a inregistrat 19 victorii si doar trei infrangeri.
Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie) si Laura Siegemund (aprilie) au mai primit, in acest an, distinctia de jucatoarea lunii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005754 (s)