News Flash:

Sigur nu stiai asta: De ce tipa femeile cand fac sex

7 Ianuarie 2017
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie
Femeile comunica in general mai mult decat barbatii, in toate modurile posibile. Cand vine vorba de sex, nu toate tipa, insa sunt mai vocale, altfel decat in mod normal. Afla de ce se intampla acest lucru:

Oamenii de stiinta au dat si un nume sunetelor pe care le scoate femeia in timpul sexului: Vocalizare in timpul copularii, si chiar au efectuat mai multe studii pentru a afla de ce o femeie geme tare sau chiar tipa in timpul actului sexual. Sunetele pot fi gamete, tipete, vorbe obscene, murdare sau doar respiratie profunda, galagioasa, in urechea partenerului.

Pentru excitarea partenerului

Gemetele profunde, adanci, sau din contra, tipetele in momentele culminante din timpul actului sexual au rol sa excite partenerul, ca acesta sa poata ajunge mai repede si mai usor la ejaculare. Mai mult chiar, femeia tipa mai tare atunci cand partenerul ajunge la orgasm si mai putin cand ajunge ea in punctul maxim de placere.

Pentru stima de sine a partenerului

De asemenea, daca au existat sau exista probleme in relatia de cuplu, mai exact daca partenerul nu este destul de increzator in sine, iar asta se reflecta in dormitor, atunci tu vei fi cea care il va face sa se simta mai bine in pielea sa, tipand in timpul sexului. De multe ori este o reactie voluntara, constienta, chiar daca senzatiile nu sunt atat de placute pe cat s-ar auzi.

Pentru a mima un orgasm

Atunci cand o femeie nu reuseste sa ajunga la orgasm, dar totusi vrea sa se prefaca (desi nu ar trebui sa faca acest lucru) si atunci incepe sa geama si sa tipe mai tare decat de obicei, tocmai de teama ca partenerul s-ar putea prinde ca de fapt nu ajunge la orgasm, ci doar il mimeaza.

Ca sa ajunga mai usor la orgasm

Mai sunt femei care se excita la auzul sunetelor sexuale, chiar daca provin de la ele insele. Tipatul sau gemutul in timpul actului sexual pot fi un ajutor atunci cand vor sa ajunga mai usor la orgasm. (sursa: unica.ro)

sex vocalizare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007396 (s)