News Flash:

SHOW INCENDIAR facut de Robbie Williams la Bucuresti

19 Iulie 2015
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
robbie williams3
Robbie Williams a sustinut un show total, vineri, la Bucuresti, din care nu au lipsit hiturile "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", cover-urile "Freedom" si "My Way", dar nici scurtele povesti amuzante pe care artistul le-a impartasit cu publicul.
Zecile de mii de spectatori din Piata Constitutiei au avut si ocazia unei intalniri cu tatal artistului, care a cantat alaturi de el "Better Man". 

"Permiteti-mi sa ma prezint - sunt Robbie Williams si, pentru urmatoarele doua ore, sunteti ai mei", a fost prima dintre replicile cu care a electrizat, a induiosat si a amuzat publicul roman, de la ora 21 fix, respectata cu sfintenie britanica, pana la incheierea show-ului

Robbie Williams a urcat in scena pe acordurile din "Carmina Burana", in timp ce pe uriasul ecran din spatele sau se ridica numele "Robbie". A trecut rapid la cantecul ce da numele prezentului sau turneu - "Let Me Entertain You". La "Rock DJ", artistul a scapat de sacou, pentru a ramane intr-o vesta iar, spre finalului show-ului, a venit in fata publicului roman intr-un kilt negru. 

Robbie Williams a invatat sa spuna "Buna seara, Bucuresti" si "Multumesc" in limba romana, a fluturat steagul Romaniei, la finalul show-ului si a ramas uimit de numarul de spectatori veniti sa il vada, in dreptul Casei Poporului. 

De uimire, artistul s-a inchinat, a facut plecaciuni publicului si s-a confesat admiratorilor. "Nu stiam ca sunt asa cunoscut aici. Adica... stiu ca sunt celebru in Anglia... dar... nu ma asteptam sa fiti atat de multi", a spus el. 

De altfel, Robbie Williams a prezentat o autobiografie "la minut", plina de umor, in fata fanilor de la Bucuresti - "M-am nascut in 1975, in Anglia, am cantat intr-o trupa de baieti, m-am dus la dezintoxicare, am plecat din trupa, iar m-am dus la dezintoxicare, m-am ingrasat, am slabit, am scris un cantec numit 'Angels' si am devenit faimos", a spus el. 

Fanii au fost testati, cu umor, daca stiu versurile cantecelor sale dar si ale altor trupe - "Wonderwall" al celor de la Oasis, "I Still Haven't Found What I'm Looking For", U2, si "Back for Good" al trupei din care a facut parte, Take That. 

Cand zecile de mii de spectatori de la Bucuresti au inceput sa cante "Back for Good", Williams a spus amuzat, catre cei din culise - "Vedeti? Eu v-am spus sa punem cantecul asta in program... " 

Din program au mai facut parte, printre altele, "Road to Mandalay", "Feel", "No Regrets", "Love Supreme" si "Millenium". Stilul muzical swing, caruia artistul i-a dedicat un album a fost si el reprezentat, cu "Ignition" si "Minnie the Moocher". 

In regia show-ului a fost inclus si un moment in care Robbie Williams a adus o femeie din public, pentru a-i fi alaturi la cantecul "Candy". "Stiu ca e putin jenant, ca e sotul tau aici dar... vrei sa vii in patul meu?" a intrebat-o artistul pe admiratoare si a condus-o la un pat dispus vertical, pe scena, pe care au fost proiectate imagini pastel. 

Cand a fost chemat inapoi pe scena, dupa 90 de minute de spectacol, Robbie Williams a adus un omagiu artistilor sai dragi cu un cover dupa "Bohemian Rhapsody" a celor de la Queen, pe care l-a dedicat lui Freddie Mercury si "Freedom", piesa cantata in original de George Michael. 

De altfel, artistul i-a rugat pe cei prezenti sa ii cante "Happy Birthday" lui George Michael, care a sarbatorit ziua de nastere in urma cu o saptamana.


Printre ultimele piese din programul show-ului a fost "Angels", pe care fanii au fredonat-o in multiple randuri in timpul spectacolului iar cantecul care a pus "punct" experientei de la Bucuresti a fost coverul "My Way", dupa Frank Sinatra, pe care Robbie Williams i l-a dedicat socrului sau.


"Multumesc, Romania, ai fost minunata azi! Sincer...nu credeam ca sunt atat de faimos aici. Cand am urcat pe scena la 'Let Me Entertain You' m-am speriat. Sper ca v-ati distrat si sper ca ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor", a spus artistul care si-a chemat tatal sa isi ia "ramas bun" de la public. 

De altfel, pe contul de Twitter al lui Robbie Williams a fost postata, dupa concert, o fotografie cu artistul si trupa sa, in timp ce fac o plecaciune in fata celor peste 60.000 de spectatori, cu Casa Poporului pe fundal. "Bucuresti: Uneori lucrurile sunt atat de frumoase incat sunt de nedescris. Un show la fel de bun ca orice show am facut. In seara aceasta ati fost de neegalat", se arata in mesajul care insoteste fotografia. 

Pentru zecile de mii de persoane de la concertul lui Robbie Williams de vineri, evenimentul a fost si un test de anduranta. Cei veniti in Piata Constitutiei au stat la coada chiar si timp de o ora, pentru a cumpara bauturi iar, mult timp dupa incheierea show-ului, strazile din vecinatatea spatiului unde a fost amplasata scena au fost impanzite de fani. AGERPRES

robbie williams my way piata constitutiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006432 (s)