News Flash:

Gabriel Cotabita a plecat din tara

17 Iulie 2015
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita2
Gabriel Cotabita a fost externat joi de la Spitalul Elias, dupa 27 de zile de recuperare. Medicii au apreciat starea sa ca fiind mult ameliorata fata de momentul externarii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost readus la viata, si au considerat ca poate merge acasa. La cateva ore dupa extrenare, in presa a aparut informatia cum ca artistul a parasit pentru o perioada tara.

Gabriel Cotabita s-a consultat cu fiicele lui si cu medicii si au decis impreuna ca artistul sa plece din Romania. Cantaretul care a stat o luna in coma a fost externat joi. El si-a facut bagajele si a parasit tara. Nu s-a deplasat cu avionul, asa cum s-ar putea crede, pentru ca nu are voie sa zboare.

"Stim locul unde a plecat, dar nu vrem sa il spunem. A plecat sa se refaca in afara tarii. Sursele noastre sunt sigure. Este in vacanta, o sa stea linistit", a spus Catalin Maruta in emisiunea lui.

Dupa o perioada petrecuta in strainatate, Cotabita va reveni in Romania si se va muta intr-un cartier rezidential, intr-o zona linistita.

Aela Cotabita a postat joi, pe Facebook, un mesaj de multumire pentru toti medicii care au avut grija de Gabriel Cotabita in cele mai grele saptamani din viata lui, dupa ce pe 8 mai a cazut la pamant inconstient in urma unei crize cardiace, fiind nevoie sa fie resuscitat de echipa medicala sosita de urgenta la sala de sport in care se afla artistul. Au urmat cateva saptamani de coma, in care s-a vorbit chiar de riscul ca artistul sa intre in moarte cerebrala, dar apoi Cotabita s-a recuperat ca prin minune, iar acum se misca fara probleme si are o stare neurologica si psihologica din ce in ce mai buna. Iar pentru asta fiicele sale sunt recunoscatoare medicilor care au facut totul posibil.

"Astazi tata a iesit din spital.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fara implicarea echipelor medicale de la Floreasca si de la Elias.

Aceasta experienta ne-a aratat zi de zi calitatile exceptionale ale acestor doctori si dedicatia cu care isi trateaza pacientii.

Va multumim, inca o data, pentru profesionalismul si toate eforturile depuse in aceasta perioada.

Recunostinta noastra este totala.

In orice fel de recuperare, sunt esentiale linistea si rabdarea. De aceea, revenim cu rugamintea catre oamenii din presa sa ne ajute in acest sens pentru a-i putea oferi tatalui nostru conditiile optime pentru ca el sa revina cat mai curand pe scena publica, lasand exclusiv in mainile lui alegerea momentului potrivit pentru prima lui aparitie oficiala", a scris Aela Cotabita pe Facebook.

gabriel cotabita cantaretul coma vacanta catalin maruta aela cotabita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005625 (s)