News Flash:

Seful IGSU, eliberat din functie

5 Februarie 2016
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Cornea
Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din functie, prin decizie a prim-ministrului Dacian Ciolos.
Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Toba, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din functia de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.
De asemenea, premierul l-a imputernicit pentru a indeplini atributiile functiei de inspector general al IGSU pe generalul de brigada cu o stea Ovidiu Vasilica.
Potrivit site-ului Jandarmeriei Romane, Ovidiu Vasilica a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane.
Surse din cadrul MAI au declarat, pentru AGERPRES, ca decizia de a numi la comanda IGSU o persoana din afara inspectoratului a fost luata in contextul in care este in desfasurare o evaluare, iar singura structura militarizata a MAI in afara IGSU este Jandarmeria.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005781 (s)