News Flash:

Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Resita a primit mobilier si aparatura medicala

19 August 2016
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta din Resita
Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Resita beneficiaza de mobilier nou si doua injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Resita. 
'Clubul nostru a finalizat un proiect initiat in urma cu cateva luni, si anume dotarea sectiei cu mobilier facut la comanda, respectiv 60 de noptiere si 14 dulapuri, precum si dotarea cu doua injectomate pentru administrarea intravenoasa a tratamentului injectabil cu antibiotic la copiii internati in aceasta sectie. Pentru noi a fost un proiect frumos, pe care l-am realizat cu mare drag', a declarat dr. Felicia Quint, presedinta Lions Onix Resita si sefa a Sectiei Oftalmologie din Spitalul Judetean de Urgenta Resita. 
Sectia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Resita, care are 50 de paturi, detinea pana acum un singur injectomat. 
'Ma bucur sa fiu din nou alaturi de resiteni, de data aceasta pentru un alt proiect important. Femeile din club nu au uitat sa daruiasca intregii comunitati in care traiesc. Astazi le-au oferit copiilor care ajung la Spitalul judetean de urgenta o sedere mai placuta, prin dotarea cu mobilier dragut, colorat si asortat cu saloanele. Vom incerca si pe viitor sa daruim cat mai mult, fapt pentru care asteptam sa ni se alature cat mai multi voluntari care sa se implice in astfel de proiecte', a precizat Daniela Holzheimer, guvernatorul Districtului 124 Romania. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004872 (s)