News Flash:

Se va intrerupe furnizarea apei pe cateva strazi din Timisoara, dar si in Cosava

19 Septembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Aquatim va executa un bransament de apa din fonduri private la noul supermarket de pe Calea Martirilor nr. 98. Luni, se va intrerupe furnizarea apei pe portiunea dintre strazile Mures si Gavril Musicescu, iar pe portiunea dintre strazile Gavril Musicescu si Apicultorilor si in comuna Giroc presiunea apei va fi redusa. Marti se va spala si dezinfecta reteaua de distributie din Cosava.
 
Luni, 20 septembrie, intre orele 9-12, se va executa un bransament de apa din fonduri private la noul supermarket de pe Calea Martirilor nr. 98. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor, portiunea dintre strazile Mures si Gavril Musicescu, iar pe portiunea dintre strazile Gavril Musicescu si Apicultorilor si in comuna Giroc presiunea apei va fi redusa.

Marti, 21 septembrie, intre orele 8-16, in localitatea Cosava se va efectua spalarea si dezinfectarea rezervorului si a retelei de distributie, iar pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, spun reprezentantii Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt de asemenea sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006824 (s)