News Flash:

Se taie cablurile de internet de pe stalpi de pe mai multe străzi din zona centrală a Timişoarei

27 Mai 2020
1684 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu cabluri 768x479

Primăria Timişoara reia acţiunea „Ghiliotina” şi taie cablurile de comunicaţii aeriene atârnate pe stâlpii de pe noi străzi din zona centrală a oraşului. Oamenii care vor rămâne fără internet, televiziune şi telefonie fixă sunt orientaţi pentru reclamaţii la companiile furnizoare ale serviciilor respective.

Vineri noaptea se taie din nou cabluri aeriene la Timişoara. Primăria anunţă că, începând de vineri, 29 mai 2020, de la ora 21, vor continua lucrările de  dezafectare a  cablurilor aeriene. Sunt vizate următoarele tronsoane: bulevardul  Republicii, tronsonul de la strada Paris la strada Jiul; bulevardul Ferdinand I, tronsonul  de la bulevardul Republicii la Podul Maria; strada Mihai Eminescu, tronsonul de la bulevardul 20 Decembrie 1989 la bulevardul  Revoluției din 1989; bulevardul C. D. Loga, tronsonul de la bulevardul Michelangelo la bulevardul Revoluției din 1989 și strãzile adiacente.

Dacă rămâneţi fără conexiune cu lumea, sunteţi invitaţi să luaţi legătura cu firmele furnizoare ale serviciilor de comunicaţii. Acestea au fost avertizate repetat să şi le coboare în subteran, spun reprezentanţii municipalităţii.

„Îi rugăm pe cetățenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, sã se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toți operatorii au fost avertizați în mod repetat asupra obligativitãții trecerii cablurilor în subteran. Trebuie sã mai precizăm că există canalizații subterane și că toate lucrările de investiții la drumuri, pe care le realizeazã primăria, cuprind și canalizație subterană pentru cabluri”, au anunţat cei de la primărie

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006220 (s)