News Flash:

Se lucreaza intens la lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj. Cand vom putea circula pe acest segment

11 Septembrie 2015
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
asfalt
Ultimele informatii culese in teren de specialistii care asigura consultanta pentru constructia lotului 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj arata ca aici a inceput turnarea stratului final de asfalt, cel de uzura. Lucrarile au demarat din zona Sanovita, pe sensul de mers spre Lugoj.
De asemenea, informatiile oferite de consultant arata ca lucrarile sunt destul de avansate. Parapetii metalici de pe mijlocul autostrazii sunt in mare parte montati deja, iar ce de pe margine sunt, de asemenea, in mare parte instalati. „La un ritm de lucru de 1 – 1,5 km de asfalt pozat pe zi, cu unele intreruperi pe care le poate impune deteriorarea vremii de toamna care se apropie cu pasi mari, apreciez ca este posibila finalizarea acestei faze de lucru in urmatoarele 6-8 saptamani”, a anuntat Marius Popovici, consultant, conform ziuacargo.ro.
Dupa turnarea asfaltului va urma etapa realizarii marcajelor rutiere.
De lucru mai sunt in unele zone, la kilometrul 63 si la traversarea peste autostrada de la Topolovatul Mare, dar si la cele doua parcari unde se lucreaza la spatiile de servicii de pe acest lot, scrie tion.ro.
Constructorul a inceput aceasta lucrare la km 79,6 spre km 78,0 pe sensul de mers spre Lugoj, in zona overpasului spre Sanovita. Trecerile peste autostrada sunt in stadiul final de lucru, aici se executa rampele de acces si ultimele suprabetonari.
In ceea ce priveste overpasurile de pe acest lot, acestea sunt in stadiu final; se executa rampele de acces si ultimele suprabetonari, urmand parapetii si asfaltarea rampelor de acces. Odata acest lot finalizat, probabil in luna noiembrie, se va putea circula pe autostrada de la Nadlac la Traian Vuia, in total 145 de kilometri de autostrada continua.
Acest lot are 25,6 kilometri, iar valoarea contractului semnat este de 423 de milioane de lei. Ordinul de incepere al lucrarilor a fost luna ianuarie a anului trecut, iar termenul de finalizare asumat prin contract este iulie 2016.

lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)