News Flash:

Se inchide temporar pista de biciclete spre sarbi. A fost afectata de furtuna

27 Mai 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Biciclete

 

Apele Romane Banat si Consiliul Judetean Timis, autoritatile care se ocupa de intretinerea pistei de biciclete spre sarbi, anunta cetatenii ca pista se inchide momentan. Datorita furtunii de seara trecuta, aceasta ii poate pune in pericol pe cei ce se plimba.
 

 
Conform autoritatilor, pe pista ar fi cazut mai multi copaci si este nevoie de curatarea traseului.

 

„Impreuna cu Consiliul Judetean Timis, s-a luat hotararea ca pista de biciclete care leaga Timisoara de granita cu Serbia sa fie inchisa temporar. Datorita fenomenelor meteorologice exceptionale inregistrate azi-noapte in Timisoara si localitatile limitrofe, pista de biciclete de pe malul Begai, intre podul Modos si frontiera cu Serbia, se inchide timp de 2 zile, pentru siguranta biciclistilor care traverseaza zona. Grindina, vantul puternic si vijelia au lasat in urma copaci cazuti la pamant sau care sunt pe jumatate rupti, materiale luate de vant si depozitate aleatoriu in zona, astfel incat este necesara degajarea intregului traseu”, transmit reprezentantii Apelor Romane Banat.

Va reamintim, CJ Timis, alaturi de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Timis si Administratiei Bazinala de Apa Banat au realizat un acord de parteneriat pentru zece ani pentru administrarea pistei de biciclete ce duce spre sarbi. CJ Timis se va ocupa de reparatiile necesare, inclusiv asfalt, curatenie si refugii. Dupa data de 1 iulie vor aloca bani pentru lucrarile de reparatii si intretinere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)