News Flash:

Scrisoarea trimisa de primarul Robu Companiei Nationale de Investitii. Ce solicita edilul Timisoarei

19 Martie 2018
878 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3

Primarul Nicolae Robu a declarat, vineri, ca a trimis o scrisoare Companiei Nationale de Investitii (CNI), in care arata avantajele construirii salii polivalente de 16.000 de locuri in Timisoara si nu in comuna Giroc, mentionand ca, in timpul guvernului Ciolos, specialistii companiei au apreciat deja ca "excelenta" locatia din resedinta de judet. 

"Am trimis o scrisoare la CNI, companie pe care o respect pentru foarte multele lucruri deosebite facute (...). Am mentionat foarte ferm ca noi nu concepem sa nu se faca sala polivalenta mare in Timisoara, viitoarea capitala europeana a culturii. (...). Locatia propusa in Timisoara a fost deja considerata de specialistii CNI, inainte de imixtiunea politicului, ca fiind excelenta, dar si de mari arhitecti de la o renumita firma germana si respectiv arhitectii care au elaborat planurile urbanistice generale ale Timisoarei si al Clujului", a afirmat Nicolae Robu. 

Edilul a anuntat de mai mult timp ca daca CNI va alege sa finanteze o astfel de sala in mediul rural, locatie propusa de Consiliul Judetean Timis, atunci Primaria Municipiului Timisoara va realiza una din bugetul local, in acest an avand deja prevazuti bani pentru studiul de fezabilitate. 

"Daca totusi se va opta ca investitia sa se faca in comuna Giroc, din bani de la bugetul national, cred ca este cazul ca Parchetul sa vada daca nu cumva e vorba despre interese necurate si de natura economica. Dincolo de interesele politice, despre care nu este niciun dubiu, eu suspectez ca este vorba si de interese economice oculte, nu ale celor de la CNI, ci ale celor care sunt convins ca pun presiune pe ei", a subliniat Nicolae Robu. AGERPRES


timisoara ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007368 (s)