News Flash:

SCENE SOCANTE intr-un parc din centrul Timisoarei! O tanara a fost violata in plina zi

1 Aprilie 2016
2930 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
SCENE SOCANTE intr-un parc din centrul Timisoarei. O tanara de 17 ani a fost agresata si violata, in plina zi. Cumplitul incident s-a petrecut in Parcul Botanic din Timisoara, in jurul orei 15, cand, la un moment dat, un barbat necunoscut i-a pus mana la gura fetei in varsta de 17 ani. Cand fata a incercat sa tipe, el a inceput sa o loveasca.
Agresorul, care are intre 40 si 50 de ani, a lovit-o si a violat-o pe tanara, lasand-o intr-o balta de sange. Adolescenta s-a panicat si, de frica, nu a mai sunat la 112. Si-a sunat imediat mama, insa femeia nu a raspuns la telefon. Fata a sunat apoi un coleg, care i-a adus haine de schimb si a ajutat-o sa se imbrace. Baiatul a stat cu ea pana cand parintii fetei au luat legatura cu ea si au venit intr-un suflet la Timisoara.
Tanara i-a povestit mamei sale ce a patit, iar femeia a sunat la 112. O ambulanta a preluat-o pe copila si a transportat-o la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”. Adolescenta era in stare de soc, scrie tion.ro.
Dupa ce va fi stabilizata, tanara va fi dusa la Institutul de Medicina Legala, acolo unde medicii specialisti vor incerca sa gaseasca probe specifice care i-ar putea ajuta pe oamenii legii in ancheta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007248 (s)