News Flash:

SCANDAL URIAS in trupa IRIS. Reactia lui Cristi Minculescu

30 Mai 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
Minculescu

Cristi Minculescu, Doru Borobeica si Valter Popa au transmis, pe pagina de Facebook un mesaj dur pentru fostul lor coleg, Nelu Dumitrescu! In mesaj Cristi Minculescu a spus ca vor ramane si vor pastra denumirea de ''Nationala de rock a Romaniei'' iar acest lucru va ramane asa pana cand instanta se va pronunta in legatura cu proprietarului numelui Iris. Numele formatiei se afla in plin scandal dupa ce Nelu Dumitrache si alti trei fost membri ai grupului, nu s-au mai inteles. Procesul este unul de durata, va dura chiar si doi ani pana cand magistratii ar putea sa se pronunte in acest caz. 

„Intrebati-ne «Cine suntem» si va vor raspunde cei 120.000 de oameni prezenti sambata in Piata Palatului din Iasi care au strigat «Iris» si care nu pot fi impiedicati sa o faca doar pentru ca un individ a inhatat, miseleste, o marca ce este, deloc intamplator, coloana sonora a amintirilor pentru 3 generatii. Nu putem sa le spunem prietenilor sa nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru ca un decrepit se crede curatorul marcii ce ne-a fost atat de mult timp «familie», noua, tuturor”, este inceputul mesajului publicat marti pe Facebook.

Cei trei fosti membri ai grupului fondat de Nutu Olteanu - chitara, Emil Lechinteanu - bas si Nelu Dumitrescu - tobe, in 1975, au continuat: „Asteptarea noastra in aceste zile este adevarul, cel ce n-are intotdeauna legatura cu dreptatea, sperand ca in toate cele peste 6.000 de concerte am lasat o parte din inimile noastre in sufletul vostru si luptand de acum inainte ca melodiile ce v-au fost imn, «Floare de Iris», «Baby», «Strada ta», «Pe ape» s.a.m.d., sa fie auzite doar din vocile, corzile si emotiile celor ce le-au compus”.

Ei spun ca nu se cearta cu nimeni, „pentru ca nu mai avem timp sa ne impacam”, dar, „fara manie si partinire, asteptam sa ne bucuram, alaturi de voi si pentru voi, de numele noastre de botez: Cristi, Boro, Valter… Iris. Pana atunci, ramanem adevarata «Nationala de Rock a Romaniei»”. In incheiere este specificat faptul ca nici pagina de Faceboook „Iris Oficial” nu va mai fi folosita, legatura cu fanii fiind tinuta prin facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial.


cristi minculescu iris
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004956 (s)