News Flash:

SCANDAL IN PSD! Gabi Firea ameninta cu demisia din toate functiile

5 Martie 2018
989 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca va demisiona din toate functiile din partid daca problemele grave ale Bucurestiului nu isi vor regasi o rezolvare "intr-un timp rezonaibil", spunand ca nu ii folosesc functiile din PSD daca nu reuseste ca ii determine pe colegii sai "sa priveasca cu obiectivitate problemele Capitalei".
Ea a reclamat, inaintea sedintei PSD, ca guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu au sprijinit primariile. 

"Sunt primar al Capitalei de un an si jumatate. In premiera, Bucurestiul a fost castigat de sapte primari PSD, unul general si sase de sectoare, si din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit", a declarat Firea, la Palatul Parlamentului.

Ea a spus ca acum i-a "renascut" speranta, pentru ca o cunoaste pe Viorica Dancila de cativa ani si stie ca este "un om corect si un om care nu face rabat de la calitate".

"(...) Desi am avut dezamagiri anterior, acum cred ca o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Daca nu, va spun de pe acum - imi voi da demisia din toate functiile politice. Raman simplu membru de partid. (...) La ce-mi folosesc aceste functii de presedinte PSD Ilfov, presedinte interimar PSD Bucuresti, vicepresedinte la nivel national, daca eu cu aceste functii, care par importante, nu reusesc sa ii fac pe colegii mei sa priveasca cu obiectivitate problemele Capitalei? (...) Daca intr-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu isi vor regasi o rezolvare, eu imi voi da demisia din toate functiile politice”, a declarat Gabriela Firea.


psd palatul victoria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006274 (s)