News Flash:

Sase romance pe lista jucatoarelor inscrise la turneul de la Roland Garros

19 Aprilie 2018
884 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris

Sase reprezentante ale Romaniei, in frunte cu Simona Halep, numarul unu mondial, figureaza pe lista jucatoarelor inscrise la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, programat intre 21 mai si 10 iunie in capitala Frantei.

Alaturi de Halep, vor mai evolua pe zgura pariziana Sorana Cirstea (locul 34 WTA), Irina-Camelia Begu (38), Mihaela Buzarnescu (40), Monica Niculescu (64) si Ana Bogdan (66).

Detinatoarea trofeului, Jelena Ostapenko din Letonia, numarul 5 mondial, care a invins-o pe Simona Halep in finala de anul trecut, va fi prezenta la randul ei la turneul parizian, alaturi de alte favorite, intre care daneza Caroline Wozniacki (nr.2), spaniola Garbine Muguruza (nr.3) sau ucraineanca Elina Svitolina (nr.4).

Organizatorii au anuntat, totodata, ca americanca Serna Williams si belarusa Victoria Azarenka, doua foste numar unu mondial, vor figura cu ''ranking'' protejat la competitia de la Roland Garros.

In proba de simplu masculin de la Roland Garros, Romania va fi reprezentata de un singur jucator, Marius Copil, ocupantul locului 86 ATP.

De pe lista publicata pe site-ul oficial al turneului lipseste, insa, actualul numar doi mondial, elvetianul Roger Federer, care a decis sa nu participe la sezonul pe zgura, asa cum a procedat si anul trecut.

Va fi prezent, in schimb, spaniolul Rafael Nadal, actualul lider al clasamentului ATP, care a castigat de zece ori in cariera sa turneul de la Roland Garros, fiind supranumit "regele" zgurei, suprafata sa favorita.

Printre cei 104 tenismeni inscrisi pe lista participantilor la Roland Garros 2018 mai figureaza, intre altii, doi fosti lideri ai clasamentului ATP, sarbul Novak Djokovic si britanicul Andy Murray, chiar daca ultimul anuntase initial ca vrea sa revina in circuit cu ocazia sezonului pe iarba, dupa o operatie la sold.
AGERPRES 


caroline wozniacki garbine muguruza elina svitolina roland garros
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006511 (s)