News Flash:

Sarutul celui de-al treilea ochi sau puterea sarutului pe frunte

15 Mai 2018
2156 Vizualizari | 0 Comentarii
sarut

Un sarut pe frunte poate fi extrem de puternic. Poate parea doar un gest adorabil, insa insemnatatea sa este una maiestruasa. Sa fie oare pentru ca acolo este situat cel de-al treilea ochi?

Ori de cate ori sarutam pe cineva pe frunte, ii sarutam de fapt cel de-al treilea ochi.

Poate ca subiectul este dincolo de ceea ce am crezut noi ca fiind adevar in acest gest. Putem vorbi chiar despre un gest mult mai intim, decat sarutul pe buze.

Cel de-al treilea ochi este poarta catre adancul firii tale, catre adevaratele tale trasaturi spirituale. Se gaseste chiar in locul dintre sprancene. Putem vorbi despre o prezenta invizibila, care continua sa existe si dupa ce corpul ne trece in nefiinta.

Sarutul pe frunte reprezinta iluminare si, in cazul in care nu stiai, cel de-al treilea ochi este de fapt glanda pineala.

Sunt multe necunoscute despre aceasta parte a corpului, insa in functie de forma de cercetare si de abordare, putem ajunge sa ne trezim spiritul, prin intermediul celui de-al treilea ochi sau al glandei pineale.

De fiecare data cand cineva te saruta pe frunte, de noapte buna, te ajuta de fapt sa dormi mai bine, sa te simti in siguranta si sa te relaxezi.

Ne putem intreba ce cunostinte aveau antecesorii nostri despre aceasta tema, incat au ajuns sa il transpuna si in modernism.

Chiar daca nu exista multe persoane care sa iti ofere un sarut pe frunte, acum ca ii cunosti insemnatatea, o poti face chiar tu.
De asemenea, o sarutare pe frunte arata ca esti o fiinta importanta pentru partenerul tau, care da dovada de romantism. Un partener care te saruta pe frunte este un partener bun de pastrat pe viata, fiindca pune dragostea mai presus de orice.

Deci, data viitoare cand cineva te saruta pe frunte, gandeste-te catde multe sentimente iti poarta!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)