News Flash:

Sanda Ladoși a fost atât de afectată de moartea lui Bogdan Stanoevici, încât nici nu și-a mai găsit puterea de a mai urca pe scenă

11 August 2022
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Sanda Ladosi

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici. Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost foarte buni prieteni și cântăreața a fost devastată când actorul a murit, dar cel mai mult a deranjat-o că Bogdan Stanoevici a fost incinerat. Sanda Ladoși s-a întors pe scenă, la mai bine de un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici, fiind încă un doliu după moartea actorului. 

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici. Sanda Ladoși s-a opus cât a putut incinerării lui Bogdan Stanoevici, dar în cele din urmă a trebuit să accepte decizia mamei copilului actorului. Cântăreața regretă că nu există un mormânt unde să-i poată aprinde o lumânare lui Bogdan Stanoevici, un loc unde cei care l-au iubit să-l poată plânge.

 

„Am cântat cu doliu în suflet. Încă sunt afectată. Are legătură, pe mine m-a marcat foarte mult, am purtat doliu. Chiar a fost o relație specială, omul acesta avea o normalitate ieșită din comun, pe mine m-a rupt, dar nu avem ce face, nu e cum vrem noi.

M-a revoltat foarte tare atitudinea de a-l incinera, de a nu avea un mormânt unde să-l plângem. Dar nu am putut face ceva, era acel copil la mijloc, fiul său de 19 ani, care a făcut ce-a zis mama. Fiul major l-a reprezentat ca moștenitor„, a mărturisit Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși a mai dezvăluit că urna cu cenușa lui Bogdan Stanoevici a fost luată în Franța de mama copilului actorului, spre nemulțumirea celor care l-au iubit și care acum nu au un loc unde să-l plângă.

„Faptul că era o valoare a acestei țări, era un bun național, ar fi trebuit să fie înmormântat aici.

Fiind al nostru, el a fugit din Franța, nu cred că ar fi avut în gând alternativa întoarcerii, din ce știu eu de la el. Cenușa a luat-o ea (n.r mama fiului său) cu copilul„, a mai spus Sanda Ladoși.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005981 (s)