News Flash:

S-a deschis al doilea centru de vaccinare direct din masina in Timisoara, in nordul orasului

25 Iulie 2021
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
centru de vaccinare

Un nou centru de vaccinare direct din masina a fost deschis sambata in Timisoara, in parcarea magazinului Selgros de pe Calea Aradului. Vaccinurile folosite vor fi cele de la Pfizer si Johnson & Johnson (J&J;), iar centrul va fi deschis cel putin pana in ultima zi a acestui an.

S-a deschis un nou centru drive-thru de vaccinare in Calea Aradului, in acest weekend, in parcarea magazinului Selgros, anuntul fiind facut de prefectul judetului Zoltan Nemeth. Se va imuniza cu ser Pfizer si J&J;. Centrul va fi deschis pana in 31 decembrie, „cu posibilitatea de prelungire”, transmit reprezentantii Institutiei Prefectului Timis. Va fi deschis zilnic, inclusiv in weekend, in intervalul orar 10-18.

Este al doilea centru drive-thru inaugurat in Timis, alaturi de cel din parcarea mallului din Calea Sagului. Potrivit Primariei Timisoara, centrul din Calea Sagului ramane deschis si dupa data de 4 august, data care a fost stabilita initial pentru inchiderea centrului. Pana in acest moment, de la deschiderea din 7 mai, la acest centru s-au imunizat aproape 8.000 de oameni cu ser Pfizer si aproape 1.200 cu ser J&J;.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005419 (s)