News Flash:

Romanii raniti in atacul din Afganistan: Unul dintre militari, internat într-un spital din Germania. Care este starea celorlalte sapte victime

2 Mai 2018
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
militar ranit

Unul dintre militarii romani raniti luni in urma atacului din Afganistan a fost transportat la un spital din Germania pentru investigatii medicale suplimentare, starea lui fiind una buna, a anuntat marti MApN. Ceilalti sapte militari raniti au fost deja externati.


“Plutonierul major Ionescu Marius Valentin, ranit in Afganistan impreuna cu alti sapte colegi, a fost transportat astazi, 1 mai , la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui de sanatate fiind stabila. Valentin Ionescu a suferit rani la membrul superior drept, fiind internat, initial , la spitalul militar din Kandahar”, au precizat reprezentantii Ministerului Apararii, printr-un comunicat de presa . Sursa citata a mai explicat ca ceilalti sapte militari din Batalionul 30 Protectia Fortei "Vulturii Carpatilor", raniti si ei in incidentul de luni, au fost externati, s-au intors in campusul batalionului romanesc, unde raman sub supravegherea echipei medicale a detasamentului.

Precizarile vin dupa ce opt militari din Batalionul 30 Protectia Fortei "Vulturii Carpatilor" din Campulung Muscel au fost raniti luni, in Afganistan, dupa ce au fost prinsi intr-un atac cu masina capcana.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004789 (s)