News Flash:

Robert Negoita isi retrage intentia de a candida la sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

24 Septembrie 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
negoita robert
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea, mentionand ca face pare din echipa acestuia si il sustine impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers.
"Astazi, colegul meu Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al PSD. In aceste conditii, imi retrag intentia de a candida pentru aceasta functie", spune Negoita, intr-o scurta inregistrare video postata pe contul sau de Facebook.
"Fac parte din echipa Liviu Dragnea si il sustin impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers", adauga el.
In 22 septembrie, liderul PSD Bucuresti, Robert Negoita, declara, intr-o conferinta de presa, ca s-a decis sa candideze pentru functia de presedinte PSD vazand ca partidul e intr-o situatie "delicata", cu liderul interimar condamnat in prima instanta, iar premierul trimis in judecata.
Pe de alta parte, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca anuntul candidaturii sale va fi facut duminica, in cadrul Conferintei judetene a PSD Teleorman, in filiala din care face parte si in judetul pe care il "iubeste".
"As putea spune ca nu se mai pune problema <<daca>>, ci se pune problema <<cand>> (voi face anuntul - n.r.). Duminica, la Conferinta Judeteana de la Teleorman, voi face anuntul. Cred ca acest anunt trebuie facut in organizatia din care am facut parte si din care fac parte si din care voi face parte intotdeauna si in judetul pe care il iubesc foarte mult", a spus Dragnea.
Intrebat daca a fost deranjat de intrarea in cursa a lui Robert Negoita, Dragnea a negat, spunand ca "oricine este liber sa candideze in partid". "Competitia, de obicei, este buna", a adaugat Dragnea.

psd liviu dragnea robert negoita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005887 (s)