News Flash:

Reteta zilei: Cum sa prepari o ciorba de peste delicioasa

4 Ianuarie 2015
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste se gateste simplu, este gustoasa si se digera usor.

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 8.

Complexitate: usor.

Ingrediente

1 kg crap

2 morcovi

2 pastarnac

1 telina

2 cepe

2 ardei grasi

2 linguri cu ulei

5 rosii

1 legatura de leustean

1 legatura de patrunjel

500 ml bors™

sare

Mod de preparare

1. Curata pestele de solzi si intestine, spala-l, portioneaza-l si sareaza-l. Curata zarzavatul, spala-l si taie-l felioare in lungime. Taie ceapa marunt, iar rosiile in sferturi, scrie ecuisine.ro.

2. Pune ceapa, zarzavatul si ardeii sa se inabuse in ulei cu tot atata apa si un praf de sare. Cand legumele s-au inmuiat, adauga rosiile. Lasa 5-10 minute, amestecand, apoi pune 2 litri de apa.

3. Lasa la fiert. Cand legumele sunt gata, adauga pestele si borsul fiert separat. Lasa pe foc 15-25 de minute.

4. Stinge, adauga verdeata tocata marunt, acopera oala si serveste ciorba de legume cu peste dupa cinci minute cu mamaliguta.

2 morcovi 2 pastarnac 1 telina sare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008552 (s)