News Flash:

Repatrierea decedatilor, un serviciu oferit doar de firmele de pompe funebre complete

7 Decembrie 2020
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
repatriere decedati

Orice firma de pompe funebre ofera cateva servicii considerate standard: imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare etc. De asemenea, aceasta vine in intampinarea clientilor si cu anumite produse: sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.

Cu toate acestea, diferenta dintre o casa de servicii funerare obisnuita si una cu adevarat profesionista consta in grija si respectul pentru absolut toate categoriile posibile de clienti si pentru dorintele si nevoile acestora.

Un exemplu in acest sens este Casa Bucur - Funerarii Bucuresti, care nu numai ca are un program non-stop, intrucat un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, ci furnizeaza numeroase servicii rare sau poate chiar in premiera pentru tara noastra.

Despre toate acestea vom vorbi in continuare, pentru ca dumneavoastra sa va faceti o idee mai clara despre ce inseamna cu adevarat o firma de pompe funebre complete. Pana la urma, misiunea acesteia este de a va degreva de absolut toate grijile si sarcinile birocratice si organizatorice, pentru a va putea concentra pe luarea unui ramas bun asa cum se cuvine.

1. Repatriere decedati. Serviciul de repatriere decedati se refera la aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit al unui conational care si-a dat ultima suflare in strainatate. Acest serviciu se adreseaza rudelor ramase in tara, care doresc sa isi inmormanteze fiul/fiica, fratele/sora sau unchiul/matusa in localitatea natala, alaturi de ceilalti membri ai familiei.

Repatrierea decedatilor presupune o colaborare intre firmele de pompe funebre din cele doua tari, pentru ca transportul special sa poata fi imbarcat la bordul unui avion cu destinatia Romania.

Odata ce sicriul a fost preluat din zona cargo a aeroportului din Bucuresti sau alt oras mare din tara, serviciul de repatriere decedati continua cu transportul funerar la capela/cimitir, ceremonia de inhumare si impartirea pachetelor/organizarea pomenii.

2. Incinerare. Oricat ar parea de surprinzator, nu toate firmele de servicii funerare organizeaza sau recomanda incinerarile, din doua motive. In primul rand, vorbim despre argumentul religios, intrucat Biserica Ortodoxa dezaproba aceasta practica, tinand cont ca trupul uman este un dar sfant de la Dumnezeu si nu trebuie ars, ci ingropat in pamantul din care s-a nascut.

In al doilea rand, pe teritoriul Romaniei exista doar trei crematorii umane: la Bucuresti, la Oradea si in judetul Cluj.

Din acest punct de vedere, poate fi dificil pentru o firma de pompe funebre din alta localitate sa faciliteze acest serviciu. Totusi, Casa Bucur furnizeaza, pe langa repatrierea decedatilor, si incinerari, la cererea expresa a familiei celui trecut in nefiinta.

3. Consultanta funerara predeces. Nu in ultimul rand, o casa profesionista de servicii funerare, asa cum este Casa Bucur, ofera, pe langa repatrierea decedatilor si incinerari, inclusiv consultanta funerara predeces.

Aceasta se adreseaza rudelor unui pacient muribund, care doresc sa afle mai multe despre ce presupune iminenta organizare a unei inmormantari: costuri, proceduri, detalii birocratice etc. Respectivul serviciu este oferit gratuit de catre reprezentantii firmei de pompe funebre si nu atrage nicio obligativitate din partea familiei solicitante.

 

Articol realizat de iAgency.ro

Galerie Foto

repatriere_decedati_2_
incinerare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004928 (s)