News Flash:

Remediul cu drojdie rosie pentru curatarea ficatului

26 Ianuarie 2018
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
drojdie rosie

Consumul de drojdie rosie este recomandat de catre doctori pentru prevenirea si dezvoltarea tumorilor maligne. Acest tip de drojdie este bun si pentru eliminarea toxinelor din intestine. Curata organismul de reziduuri alimentare, de chimicalele, colorantii si conservantii care nu sunt benefici.

Drojdia rosie este buna si pentru persoanele cu presiunea arteriala foarte mare, dar si pentru cele predispuse la ateroscleroza, conform fisei medicale. De fapt, drojdia rosie nu se consuma in acest caz ca atare. E vorba despre o reteta, un leac ce nu presupune doar drojdie rosie. Ai nevoie de un borcan de trei litri, 700 de grame de sfecla rosie, doua linguri de faina si 200 de grame de zahar plus 100 de grame de stafide. Astfel vei obtine ceea ce se numeste drojdie rosie. Spala fecla si tai-o in bucatele astfel incat sa incapa in borcanul de trei litri.

Adauga apoi stafidele, faina si zaharul. Umple borcanul cu apa calda si amesteca. Inveleste gura borcanului cu un tifon dublu pentru ca drojdia obtinuta sa fermenteze.

Acest leac este gata abia dupa 7 zile. Timp de o saptamana este indicat sa pastrezi drojdia rosie intr-un loc racoros. Consuma 3 sau 4 linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale ale zilei. Acesta reteta este folosita in multe spitale din Europa, mai ales din zona de est, caci este o reteta ruseasca.

Este foarte buna la curatarea ficatului, a intestinelor si este unul din remediile cele mai bune pentru prevenirea aterosclerozei si a hipertensiunii. Leacul este contraindicat persoanelor care au probleme gastrointestinale sau boli ale rinichilor ori guta.

Alimente care asigura sanatatea ficatului

Bolile ficatului apar din mai multe motive. Ereditatea, alcoolul si obezitatea usnt printre cele mai frecvente motive pentru care apar diferite afectiuni la nivelul ficatului. Afla care sunt acele alimente care asigura sanatatea ficatului.

Ghimbir. Acest aliment are rolul de a asigura sanatatea ficatului. De asemenea, te ajuta sa tratezi anumite afectiuni ale acestui organ. Ajuta la reducerea inflamatiei aparute.

Cartofii dulci. Contin vitamina A, vitamina B5, vitamina B6, dar si alte substante nutritive. Drept urmare, ajuta la tratarea bolilor de ficat aparute din cauza consumului excesiv de alcool.

Bananele. Sunt alimente recomandate pentru mentinerea sanatatii acestui organ si, de asemenea, ajuta la tratarea afectiunilor. Ajuta la reglarea nivelului trigliceridelor.

Turmericul. Are proprietati antifungice, antibacteriene si, de asemenea, ajuta la prevenirea si la tratearea cancerului.

Legumele crude. Contin fibre care ajuta ficatul sa functioneze asa cum trebuie. De asemenea, contin numerosi nutrienti care ajuta ficatul sa lupte impotriva mai multor afectiuni.

Papadia. Este o planta care ajuta ficatul. Are un efect diuretic si antioxidant. Pe langa faptul ca protejeaza ficatul, ajuta si la mentinerea sanatatii inimii. Este o planta care se gaseste peste tot, asa ca o poti include in alimentatia ta, fie sub forma de ceaiuri sau poti consuma tije de papadie.

Vitamina E. Poti lua suplimente de vitamina E. Acestea asigura sanatatea ficatului. Mai mult decat atat, asigura sanatatea inimii.

Ficatul. Contine numerosi nutrienti. Poti opta pentru ficatul de vita. Totusi, ai grija sa nu mananci foarte mult. Asta pentru ca este o sursa de fier si, consumat in exces, are efecte negative asupra ficatului.

Acestea sunt cateva dintre cele mai indicate alimente pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni ale ficatului. De asemenea, previn si trateaza mai multe boli.


drojdie rosie bananele turmericul legumele crude papadia vitamina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)