News Flash:

Rectorul Universitatii din Bucuresti, atac dur la Dancila: "Sentimentul este de jena! Am ascultat-o vorbind si de putine ori am inteles ce vrea sa spuna"

20 Mai 2018
912 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a declarat ca de putine ori a inteles ce vrea premierul Romaniei sa spuna, precizand ca aceasta vorbeste intr-un mod precar. Fostul ministru a mai adaugat ca are un "sentiment de jena" tinand cont ca Viorica Dancila este profesor la baza.
"Doamna Dancila este si profesor. Pregatirea domniei sale este aceea de profesor. Eu am ascultat-o de mai multe ori vorbind, trebuie sa va spun ca de putine ori am inteles pana la capat ce doreste sa spuna, ce vrea sa transmita. Felul in care vorbeste domnia sa in limba romana este precar, este plin de greseli de constructie sintactica si de inconsecvente logice. Sentimentul pe care il am este de jena, jena foarte puternica pentru ca doamna Dancila este profesoara si ma gandesc cum anume a reusit ea sa se faca inteleasa de elevi", a declarat Mircea Dumitru, intr-o emisiune la Digi 24.

Fostul ministru al Educatiei a explicat ca multe persoane aflate in pozitie de decizie nu au o pregatire profesionala solida.

"Vedem ca destul de multi demnitari care au functii foarte importante in stat si au avut un parcurs scolar superficial, nu sunt capabili sa exprime o idee. Am vazut niste inregistrari de pozitie, niste discursuri care sunt mai mult decat jenante, si dansii sunt in momentul de fata ministri, sunt in pozitii in care decid pentru noi toti, atunci singur ca intrebarea mea este la ce bun sa faci scoala din moment ce dansii deja sunt in aceste functii atat de importante si nu au in spate o competenta sau pregatire profesionala solida, de ce sa mai cerem scoala? Vedem ce se intampla in momentul de fata, vedem cat de rau functioneaza institutiile statului", a adaugat rectorul Universitatii din Bucuresti.
 


premierul ministru dancila doamna dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)