News Flash:

Razboi pe fata in PSD! Atac al lui Marian Oprisan la seful Dragnea

10 Ianuarie 2018
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
marian oprisan

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a declarat, marti, ca liderul PSD Liviu Dragnea a luat mai multe decizii fara sa se consulte cu colegii de partid, dand ca exemplu desemnarea unor ministri si a presedintelui Curtii de Conturi.
„Dragnea a condus PSD in toata aceasta perioada, obtinand, impreuna, cel mai bun rezultat din istoria PSD la alegerile parlamentare din 2016. Dar sigur ca, ocupat fiind cu guvernarea si fiind preocupat de procesul legislativ si fiind presedintele Camerei Deputatilor, eu cred ca in cateva randuri a uitat sa se mai consulte cu colegii de partid in anumite decizii pe care le-a luat de-a lungul timpului. E vorba de unele numiri. De exemplu, domnul Dragnea nu s-a consultat cu partidul cand a facut numirea presedintelui Curtii de Conturi. Nu s-a consultat cu partidul decat formal, in momentul in care, de exemplu, s-a stabilit lista membrilor Guvernului Romaniei. Numele au fost aduse la cunostinta si colegii nostri, cu buna-credinta, au dat un cec in alb presedintelui partidului, inclusiv la numirea lui Sorin Grindeanu”, a sustinut Oprisan, la Antena 3.

De asemenea, presedintele CJ Vrancea a precizat ca nu exista tabere in PSD si ca este exclusa o ruptura intre premierul Mihai Tudose si conducerea partidului.

In ceea ce priveste scrisoarea pe care presedintele executiv al PSD Niculae Badalau a transmis-o conducerii partidului, Oprisan a spus ca merita discutata in cadrul formatiunii.

„Este un document care merita discutat in cadrul Comitetului Executiv al partidului si in cadrul Comitetului National, pentru ca intotdeauna invatam din mers si invatam si din greselile pe care le facem”, a subliniat Marian Oprisan.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a transmis o scrisoare liderilor partidului in cadrul sedintei Comitetului executiv de luni, in care a precizat ca PSD a acceptat suspendarea democratiei interne, lucru pe care il considera o eroare care trebuie asumata de formatiune.
 


marian oprisan liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005898 (s)