News Flash:

RAZBOI in showbiz! Oana Roman, atacata dur!

19 Ianuarie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman plange
Cornel Pasat o ataca grav pe Oana Roman. Cei doi sunt la cutite dupa ce vedeta a facut o declaratie care l-a deranjat pe dansator.
Oana Roman a trait o poveste de dragoste cu dansatorul Cornel Pasat timp de sapte ani. Desi toata lumea se astepta ca cei doi sa ajunga la altar, relatia lor s-a sfarsit.
Recent, Cornel Pasat a fost deranjat de o declaratie facuta de fosta lui iubita, care a explicat ca motivul despartirii lor a fost faptul ca el isi dorea copil, iar ea nu, la acea vreme.
„Si-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Si asta a fost motivul pentru care, pana la urma, ne-am despartit. Motivul pentru care el a cautat o alta viata. Din pacate pentru el, nu si-a implinit acest vis nici astazi”, a afirmat, in urma cu cateva zile, Oana Roman la emisiunea realizata de Dan Capatos la Antena 1.
Invitat la o emisiune de la Kanal D, Cornel Pasat, care acum este casatorit cu Bianca, a atacat-o dur pe fosta lui iubita, ciriticand-o pentru afirmatiile pe care aceasta le-a facut.
„Stie ca ma chinui de cinci ani sa fac un copil si ca asta e un subiect sensibil pentru mine. Mi-a crescut brusc tensiunea cand am auzit. A zis din pacate pentru mine, nu ca-i pare rau. Eu cunosc foarte bine subtilitatile si rautatile Oanei. Ma deranjeaza ca se bucura ca incerc sa fac un copil si nu am. O sa-mi dea Dumnezeu si mie un copil.
Sufera de amnezie sau are niste rautati, vrea sa denatureze adevarul si nu vrea sa-si asume trecutul. Eu si ea stim foarte bine de ce ne-am despartit. Noi suntem vinovati, in primul rand. Noi stim de ce. Sper sa nu ma faca sa spun public de ce.
Nu e prima data cand spune ca sotia mea s-ar fi bagat intre noi. Mereu a intepat-o cu cate ceva, dar, de fapt, ma inteapa pe mine. Nu inteleg de ce m-a lovit. Ea are probleme grave si nu trebuie sa vorbeasca despre sotia mea si despre copilul pe care inca nu-l am. Nu cred ca Oana mai are sentimente pentru mine. Relatia noastra s-a terminat acum 11 ani. Oana ar trebui sa nu mai creada ca toata lumea ii apartine ei”, a rabufnit Cornel Pasat la emisiunea de la Kanal D.
sursa: Libertatea.ro 

cornel pasat oana roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)