News Flash:

PSD a votat in unanimitate sprijinul pentru Guvernul Ponta

21 Septembrie 2015
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern sedinta
Comitetul Executiv al PSD a votat luni, in unanimitate, sprijinul pentru mentinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizand ca va ramane la Palatul Victoria atata vreme cat va avea sprijinul coalitiei de guvernare.
"Mergem mai departe", a declarat Victor Ponta la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD.
El a mai spus ca "este important sa avem stabilitate".
 
Ponta a precizat ca opinia majoritara a celor din partid a fost ca trebuie continuata guvernarea, pentru ca "este o guvernare buna", pe care nici macar Opozitia nu o contesta din punctul de vedere al rezultatelor economice. 
UPDATE - Ponta, inaintea CExN al PSD: Guvernul are sustinerea UNPR la motiunea de cenzura
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca Guvernul are sustinerea UNPR la motiunea de cenzura pe care PNL interntioneaza sa o depuna.
Intrebat, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD daca UNPR sustine Guvernul la motiunea de cenzura, Ponta a spus: ”Bineinteles, am vorbit deja (...) V-a spus domnul Oprea de fiecare data. Intrebati-l acum si va zice”.
La ora transmiterii acestei stiri, are loc sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care se va discuta situatia creata dupa trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta.
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei CEx a PSD, in care se va discuta situatia creata dupa trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca partidul vrea sa ramana la guvernare. La randul sau, premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul are sustinerea UNPR la motiunea de cenzura pe care PNL interntioneaza sa o depuna.
"PSD vrea sa ramana la guvernare", a declarat Liviu Dragnea, dupa ce a avut o discutie cu premierul Victor Ponta si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in biroul acestuia, chiar inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD care se desfasoara la Palatul Parlamentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006018 (s)