News Flash:

Protestul din Timisoara s-a incheiat fara incidente. Mii de timisoreni au fost in strada

23 Ianuarie 2017
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
protest timis6
Aproximativ 3.000 de persoane au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei din Timisoara, fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor penale, fara sa fie incidente. 
Inceput la ora 18,00, cu circa 500 de persoane, in fata Operei, protestul a adunat in jurul orei 19,00 aproape 3.000 de participanti, care au purtat pancarte cu inscriptii anticoruptie, au scandat impotriva Guvernului, a liderului PSD, Liviu Dragnea, si a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si au semnat petitia pentru statul de drept, prin care se declara impotriva schimbarii Codului penal ''cu dedicatie''. 
In jurul orei 19,00, manifestantii au pornit spre Prefectura Timis, sirul manifestantilor ocupand si carosabilul, astfel ca circulatia in zona a fost oprita pentru cateva minute. La Prefectura au scandat din nou lozinci anticoruptie, antiguvernamentale si impotriva Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, dupa care si-au continuat marsul spre sediul DNA Timisoara, unde au avut mesaje de sustinere pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. 
Protestul a fost autorizat si s-a incheiat fara incidente, fiind supravegheat permanent de jandarmi. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006130 (s)