News Flash:

Prognoza meteo pentru vineri, in toata tara

14 Mai 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme instabila
Vineri, vremea se va mentine in general instabila, iar cerul va fi temporar noros, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
In timpul zilei vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in zona montana, precum si in vest, centru si sud-est si pe arii restranse in rest, iar noaptea, astfel de fenomene se vor semnala cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5 si 15 grade.

LA BUCURESTI
Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 13 grade.
LA MUNTE
Vremea se va mentine in general instabila, iar cerul va fi temporar noros. Indeosebi in timpul zilei vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Variatiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative.

la bucuresti la munte vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006043 (s)