News Flash:

Produsele romanesti, promovate pe marile ecrane de la New York. Americanii au ramas uimiti cand au vazut cu ce ne laudam

1 Decembrie 2021
450 Vizualizari | 0 Comentarii
New York

Romania este din ce in ce mai prezenta pe piata internationala. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca romanii fac senzatie la nivel international, iar de noi au auzit pana si americanii. Dupa ce Stefania a lui Speak a aparut pe ecranele gigantice din Times Square, acum a venit randul ca un adevarat brand local sa isi merite locul acolo.

O gama de bauturi produse in Romania va fi prezentata in cadrul unei degustari in New York, ca parte a planului de vizibilitate globala al programului Open The Romanian Wine.
Vinurile au fost evaluate de catre expertii in vinuri din cadrul programului „Open The Romanian Wine”, care prezinta o selectie bazata pe traditie, stilul de vinificare si raritatea soiurilor de struguri, toate cultivate exclusiv in Romania si in Europa de Sud-Est.

Vinurile au fost prezentate de Marinela Ardelean, critic international de vinuri si ambasador al programului „Open the Romanian Wine”.
„Romania este cu adevarat o bijuterie ascunsa cand vine vorba de vin, iar unele dintre cele mai bune si mai valoroase soiuri ale sale sunt putin cunoscute.

In acest program ne-am asumat misiunea de a schimba acest lucru. Sunt mandra si incantata sa gazduiesc liderii industriei noastre la New York pentru a degusta o mica mostra din istoria viticola a Romaniei.

Acest eveniment coincide cu celebrarea Zilei Nationale a Romaniei, care are loc la 1 decembrie”, a declarat Marinela Ardelean, conform playtech.ro.

In 2021, „Open The Romanian Wine” aduce aceste vinuri interesante pe piata americana, intr-un plan pe termen lung, de promovare a vinurilor si soiurilor de struguri unice din Romania.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006276 (s)