News Flash:

Procurorii DIICOT ridica documente de la mai multe firme de medicamente din Capitala. In ancheta este vizat si medicul Lucan

14 Februarie 2018
914 Vizualizari | 0 Comentarii
lican

Procurorii DIICOT ridica, miercuri, documente de la sediul mai multor firme de medicamente, in dosar fiind vizat si medicul Mihai Lucan. Potrivit unor surse judiciare, a fost declansata cercetarea in rem pentru infractiunile de luare si dare de mita.
Procurorii DIICOT ridica, miercuri, documente de la mai multe firme de medicamente din Capitala, vizat in aceasta ancheta fiind si medicul Mihai Lucan.

Ancheta a fost declansata pentru fapte, existand banuieli de luare si dare de mita.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat, marti, ca a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa de catre medicul Mihai Lucan, fost medic sef sectie al Sectiei Urologie II din cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca.


"Agentia Nationalã de Integritate a constatat incãlcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativã de cãtre LUCAN MIHAI, fost medic sef sectie – Sectia Clinicã Urologie II din cadrul Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca, si fost membru in Consiliul de Administratie al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca", se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), remis marti MEDIAFAX.

Inspectorii de integritate au constatat ca, in perioada 26 iunie 2012 – 30 decembrie 2016, S.C. Lukmed S.R.L, societatea comercialã la care Mihai Lucan impreunã cu sotia sunt asociati, iar fiul sau e administrator, a incheiat un contract de prestari servicii medicale cu Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca. Totodata, au fost semnate si alte patru acte aditionale pentru prelungirea duratei contractului.

Mihai Lucan a fost informat despre verificarile dispuse de Agentia Nationala de Integritate, medicul depunand la dosar un punct de vedere.


procurorii diicot mihai lucan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006190 (s)